Despre Party Media Studio - Echipa ta

Iubim cu adevarat ceea ce facem - iubim cu sinceritate fotografia nuntilor. Ne place să surprindem povestea uneia dintre cele mai importante zile din viața unei noi familii. Ne place dragostea pe care o primim din partea lor.

  • Misiunea

    Ne place provocarea de a ne impinge mereu pe noi insine pentru a ne face pasiunea cu un pas mai departe. Ne place incredibilul simt al recompensei pe care o primim atunci cand clientii nostri vad si impartasesc fotografiile.

  • Viziunea

    De la calitatea imaginilor la nivelul serviciilor si experientei pe care le oferim mirilor precum si parintilor, intelegem si apreciem cat de important este aceasta zi pentru voi. Suntem onorati ca ne-ati ales pe noi!

  • Principii

    Privim continuu cadrele potrivite, ascultam si anticipam momentele care trebuie capturate, dar cautam intotdeauna modalitati interesante, creative si frumoase pentru a le capta. Suntem acolo 10, 14 ore sau mai mult!

Ce ne deosebeste de toti ceilalti fotografi sau cameramani?

In primul rand, dorim doar sa subliniem faptul ca exista multe tipuri de echipe dinamice diferite fata de multi fotografi si ca exista multi fotografi excelenti. Mulți dintre noi vor impartasi puncte forte si trasaturi similare, dar este mult mai rar ca veti gasi aceeasi combinatie a acestor puncte forte intr-o singura echipa.

despre-imagine

Te asteptam in locatia noastra din orasul Voluntari...

Logo PartyMedia