Fotografie si Videografie pentru Botez

Folosim cele mai performante echipamente si cele mai noi tehnici din domeniu pentru a face fotografii profesionale si filmari cinematografice!

  • Fotograf
    Fotograf Botez

    Echipament DSLR Full-Frame

Dorim să surprindem întreaga poveste naturală, așa cum este ea, așa cum se desfășoară ea.

Să redăm toate momentele speciale, emoțiile, îmbrățișările, râsetele, chiar și lacrimile, deoarece știm că toate acestea reprezintă fericire și sunt cele mai prețuite momente, fără regie, fără aranjamente, doar cu spontaneitate și expresivitate.

Aceastea sunt poveștile pe care vrem să le redam prin fotografiile realizate cu drag și pasiune de echipa noastra

" Știm de la început că avem niște parte de oameni si clienti deosebiți și că va fi un eveniment de neuitat"

  • mirorless 4k
    Cameraman Botez

    Videografie cinematografică 4K

Pe lângă semnificația religioasa, botezul reprezintă în primul rând o zi specială și foarte importantă pentru a sărbători nașterea copilului, atât pentru părinți cât si pentru întreaga familie.

De aceea, ne face mare plăcere și suntem mândri să participăm la astfel evenimente deosebite, să surprindem prin obiectivul camerelor noastre video momentul de întâlnire al părinților cu cei dragi pentru a sărbători nașterea unui nou membru al familiei.

300+

Botezuri

45.000+

Invitați fotografiați

1500+

Ore filmate

600+

Cadre memorabile

Fotograf profesionist de botez si cameraman profesionist de botez pentru 2018

Când ne sună clienții pentru prima dată să ne solicite serviciile foto și video pentru a marca sărbatorirea botezului copilașului lor, și încep prin a ne povesti că au văzut site-ul nostru diferite cadre si montaje video incat sunt foarte încântați de munca noastră, asadar va invitam sa urmariti materialele noastre foto si video de la alte evenimente.

Unii clienți ne dau un entuziasm senzațional și o stare de bine chiar din primul moment, iar dorința lor de a avea o amintire prețioasă a acestei zile speciale ne dă mereu energie și ne aduce aminte de cât de fericiți suntem că avem această șansă să facem ceea ce iubim și totodată oferim clienților nostri fericire.

Ședințele foto și video de botez sunt de departe preferatele noastre, deoarece fiecare copilaș nou născut are o energie și expresivitate aparte, reușind să ne transmită o multitudine de sentimente plăcute.

 

Datorită unor astfel de momente deosebite îmbinate cu dragostea noastră pentru fotografie și video, putem să surprindem și să ne implicăm în totalitate în ceea ce facem, având ca rezultate astfel de fotografii care inspiră multă prospețime și naturalețe, acesta fiind de fapt și stilul nostru caracteristic.

Dorim să surprindem tot ce este mai frumos din evenimentele speciale ale fiecărei familii care apelează la noi.

Suntem mândri că suntem aleși la astfel de evenimente frumoase, să ajutăm fiecare client să se bucure de amintirile unice ale unui botez, iar după, să retrăiască cu drag toate momentele surprise prin intermediul aparaturii noastre profesionale.

Fotografiile sunt cele mai frumoase amintiri și au avantajul că ori de câte ori le privești, simți mereu emoții și ești invadat de amintiri frumoase. De aceea, ne dorim ca toate fotografiile si videoclipurile facute de noi să surprindă cel puțin câte un moment special, care sa emane emoție și sensibilitate.

Numărul mare de evenimente la care am fost prezenți pentru a suprinde cele mai frumoase momente speciale pentru părinți și experienta dobandită în timp la fiecare botez, ne permit să împărtășim cu ușurință momentele principale ale ceremoniei de la biserică, să oferim detalii despre ce se asteaptă de la parinți, nași și restul invitaților în timpul slujbei religioase, să transmitem părinților parerile noastre proprii despre sedințele foto si video de botez și momentul oportun pentru realizarea acestora.

 

Un fotograf profesionist nu poate refuza niciodata provocarea de a surprinde momentele unice prin care Taina Botezului se crestineaza pruncii. Micuții copilași sunt deliciile evenimentului, părinții, nașii și invitații au foarte multe emoții, astfel încât simplitatea și naturaletea tuturor gesturilor să contribuie la reușita sedinței foto. Cu siguranță revederea fotografiilor de botez va aduce un zambet cald pe buzele tuturor.

S-ar putea să vă gândiți că fotografiile și filmele video pentru botez sunt practic aceleași cu fotografiile pentru nuntă. Deși este adevărat că sunt similare din mai multe puncte de vedere - reîntregirea familiei, prezența invitaților și ceremonia, botezul are o atmosferă diferită, deoarece părinții sunt de obicei mai relaxați decât mirii, ceea ce face ca lumea să se comporte puțin diferit în fața unui fotograf. 

Ne dorim să vă fim alături alături și să putem surprinde în fotografii și videoclipuri fiecare moment important din viața dumneavoastra, de accea vă invităm să apelați cu încredere la serviciile noastre foto și video.

Portofoliu FOTO & VIDEO